Härkis® Kaurajauhis-lasagnette
Härkis Kaurajauhis-lasagnette on maistuva arkiruoka, josta riittää ruokaa useammaksi päiväksi.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 | suippopaprika |
½ dl | öljyä |
100 g | pakastesipulikuutioita |
1 prk | valkosipuli-tomaattimurskaa (390 g) |
1 prk | chili-tomaattimurskaa (390 g) |
3 dl | vettä |
1 ½ | kasvisliemikuutiota |
2 tl | sokeria |
2 dl | (ruoka)kermaa |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 tl | oreganoa |
1 pkt | Härkis Kaurajauhis (225 g) |
400 g | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
Päälle
150 g | kirsikkatomaatteja |
100 g | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
- Lisää tomaattimurskat, vesi, kasvisliemikuutio ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.
- Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
- Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.