Hyppää sisältöön

Härkis® Kaurajauhis nachopelti

Helppo ja herkullinen nachopelti syntyy kädenkäänteessä. Tämä kasvisversio nachopellistä saa ruokaisuutta Kaurajauhiksesta.

Härkis nachopelti
Annoskoko

4-5 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon

Ainesosat

400 gmaissilastuja
150 gkirsikkatomaatteja
150 gsäilykemaissin jyviä
1punasipuli
½ dlrypsiöljyä
1 rasHärkis Kaurajauhis Texmex (225 g)
1 prksalsakastiketta (340 g)
1 dl(chili)marinoituja valkosipulinkynsiä
1 prkcheddarjuustokastiketta (Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar 250 g)

Päälle

juustoraastetta

Lisäksi

tuoretta korianteria, limeä lohkoina

Valmistusohje

  1. Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Kaurajauhis ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.
  3. Ripottele pinnalle tomaatit, maissit, valkosipulinkynnet ja sipulit. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.
  4. Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limeä.
  5. Tarjoile esimerkiksi kermaviilin ja salaatin kanssa.

Haku