Härkis®-smetanapasta
Härkis-smetanapasta tekee arjesta juhlaa käden käänteessä. Smetanapasta on helppo valmistaa ja sen salaisuus piilee taivaallisissa raaka-aineissa.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | rypsiöljyä |
salviaa (tai jotain muuta yrttiä) | |
ripaus | chilihiutaleita |
2 rkl | tomaattipyreetä |
1 ½ dl | valkoviiniä |
1 pkt | Härkis® härkäpapusuikale valkosipuli & yrtit (250 g) |
6 dl | kasvislientä |
120 g | smetanaa |
Lisäksi
Valmistusohje
- Pieni sipulit ja kuullota hetki rypsiöljyssä.
- Lisää salvian lehtiä, chilihiutaleita ja tomaattipyreetä. Sekoita.
- Nosta hieman lämpöä ja lisää viini.
- Anna hautua muutama minuutti, jotta alkoholi haihtuu.
- Lisää härkäpapusuikaleet ja sekoittele.
- Lisää kasvisliemi, smetana ja lopuksi pasta.
- Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
- Sekoittele välillä ja tarkkaile ettei kastike kuivahda kokonaan. Lisää tarvittaessa hieman kasvislientä.