Korealainen Härkis®-höystö
Tätä helppoa ja maukasta korealaista Härkis-höystöä kannattaa kokeilla. Se on nopea valmistaa muutamasta raaka-aineesta ja ainesosia voi muokata oman maun mukaan.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
15 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
½ dl | soijakastiketta |
2 rkl | fariinisokeria |
1 rkl | inkiväärimurskaa |
2 tl | seesamiöljyä |
2 tl | seesaminsiemeniä |
½ tl | chilihiutaleita |
1 pkt | Härkis härkäpapumuru Maustamaton (250 g) |
2 dl | kookosmaitoa |
Lisäksi
2 | kevätsipulin vartta |
tuoretta chiliä hienonnettuna ja seesaminsiemeniä |
Valmistusohje
- Sekoita soijakastike, fariinisokeri, inkiväärimurska, seesamiöljy, seesaminsiemenet ja chilihiutaleet keskenään.
- Paista härkäpapumuru rapeaksi pienessä tilkassa öljyä. Lisää pannulle maustekastike ja kookosmaito. Anna kiehua hetken aikaa. Ripottele päälle silputtu kevätsipuli ja chili sekä seesaminsiemenet.
- Tarjoile basmatiriisin tai Torino Ohrahelmen kanssa.