Mausteinen Härkis®-kaalipaistos
Tähän vegaaniseen paistokseen tuovat mausteisuutta inkivääri ja keltainen curry.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
5 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis Härkäpapumuru Umami (250 g) |
1 rkl | öljyä |
1 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
Kaalipata
1 kg | keräkaalia |
2 | isoa porkkanaa |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
¾ dl | öljyä |
3 rkl | keltaista currytahnaa |
2 tl | inkivääritahnaa |
1 | kasvisliemikuutio |
1 rkl | sitruunamehua |
4 dl | vettä |
2 ½ dl | kaurakermaa |
Valmistusohje
- Kuumenna pannu. Lisää härkäpapumuru, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi.
- Leikkaa kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kaurakerma. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
- Lisää joukkoon härkäpapumuru. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa.