Mieletön Härkis® Kaurajauhis-burritorulla
Burrito on yksi niistä täydellisistä ruoista, jotka ovat täyttäviä, herkullisia ja helppoja valmistaa. Ja mikä tekee burritosta vieläkin paremman, no tietenkin Kaurajauhis-täyte ja yksi iso burritorulla, josta riittää jaettavaa ystävillekin.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 prk | säilöttyjä mustapapuja (380 g/230 g) |
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
¾ dl | öljyä |
1 pkt | Härkis Kaurajauhis Texmex (225 g) |
1 tl | savupaprikajauhetta |
1 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
½ tl | suolaa |
1 prk | ananassalsaa (230 g) |
150 g | tacokastiketta |
5 | tortillalettua |
Lisäksi
50 g | (vegaanista) juustoraastetta |
limelohkoja, tacokastiketta ja salaattia |
Valmistusohje
- Huuhdo ja valuta mustapavut. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna öljy ja lisää Kaurajauhis ja mausteet. Paista muutama minuutti.
- Lisää ananassalsa, tacokastike ja mustapavut. Keitä 2–3 minuuttia.
- Levitä pöydälle limittäin kolme tortillaa. Laita loput kaksi tortillaa limittäin hieman alimmiasten tortillojen päälle. Voit sivellä saumakohdat vedellä, jotta ne pysyvät rullattaessa paremmin kiinni.
- Ripottele puolet juustoraasteesta keskelle tortillalevyä, lisää päälle täyte ja loput juustoraasteesta.
- Taita tortillan alapuoli täytekerrosten päälle, taita reunat sisään ja rullaa iso tiivis rulla. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 185-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia.
- Tarjoile limelohkojen, salsakastikkeen ja salaatin kanssa.