Hyppää sisältöön

Nizzalainen Härkis®-salaatti

Nizzansalaatti – maukas klassikkosalaatti, joka on helppo valmistaa. Erityisen ruokaisan saat salaatista lisäämällä siihen paistettua Härkis härkäpapumurskaa!

Annoskoko

3 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ranskalainen salaatinkastike

4 rkloliiviöljyä
1 ½ rklvalkoviinietikkaa
1 tldijoninsinappia
½ tlsuolaa
mustapippuria

Muut ainekset

6keitettyä perunaa
3keitettyä kananmunaa
3tomaattia
1punasipuli
salaatinlehtiä
200 gvihreitä papuja (pakaste)
4 rklmustia oliiveja
1 ras paistettuaHärkis Härkäpapumurska Original (250 g)

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita kastikkeen ainekset lasipurkissa ravistelemalla
  2. Kuori ja viipaloi perunat sekä kuori ja halkaise kananmunat. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja suikaloi punasipuli. Revi salaatinlehdet.
  3. Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä.
  4. Kokoa salaatin ainekset vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.

Haku