Nizzalainen Härkis®-salaatti
Nizzansalaatti – maukas klassikkosalaatti, joka on helppo valmistaa. Erityisen ruokaisan saat salaatista lisäämällä siihen paistettua Härkis härkäpapumurskaa!
Annoskoko
3 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ranskalainen salaatinkastike
4 rkl | oliiviöljyä |
1 ½ rkl | valkoviinietikkaa |
1 tl | dijoninsinappia |
½ tl | suolaa |
mustapippuria |
Muut ainekset
6 | keitettyä perunaa |
3 | keitettyä kananmunaa |
3 | tomaattia |
1 | punasipuli |
salaatinlehtiä | |
200 g | vihreitä papuja (pakaste) |
4 rkl | mustia oliiveja |
1 ras paistettua | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
Valmistusohjeet:
- Sekoita kastikkeen ainekset lasipurkissa ravistelemalla
- Kuori ja viipaloi perunat sekä kuori ja halkaise kananmunat. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja suikaloi punasipuli. Revi salaatinlehdet.
- Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä.
- Kokoa salaatin ainekset vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.