Paistetetut gnocchit ja Härkis® härkäpapusuikaleita
Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään lempeän sitruunan makuisten härkäpapusuikaleiden ja kantarellien kera. Resepti toimii loistavasti arkiruokana, sillä ruoka valmistuu alle vartissa.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 15 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 prk | säilyke kantarelleja (200 g/120 g) |
4 | valkosipulinkynttä |
4 | kevätsipulin vartta |
500 g | valmiita perunagnoccheja |
1 pkt | Härkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
1 tl | sitruunamehua |
1 tl | curryjauhetta |
rouhittua mustapippuria ja suolaa | |
öljyä paistamiseen |
Tarjoiluun
maustamatonta (vegaanista) jogurttia |
Valmistusohje
- Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.
- Pilko sipulit.
- Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapusuikaleet. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.
- Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.
- Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.
- Tarjoile jogurtin kanssa.