Sitruunaista Härkis® orzo-pastaa
Tämä sitruunapasta on pikainen valmistaa ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän hyvää!
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | orzo-pastaa (500 g) |
1 pkt | Härkis härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
2 | valkosipulinkynttä |
3 | kevätsipulin vartta |
2 | (luomu) sitruunan kuoriraaste |
½ dl | sitruunamehua |
1 ½ dl | (vegaanista) parmesaaniraastetta (n. 50 g) |
2 ½ dl | kaurakermaa |
1 ½ dl | pastan keitinvettä |
1 tl | suolaa |
ripaus | sokeria ja chilihiutaleita |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen kaksi desiä.
- Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi ja siirrä sivuun.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden.
- Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu.
- Kuullota öljyssä valkosipuli ja sitruunan kuoriraaste. Lisää sitruunamehu, kaurakerma, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste, suola ja sokeri. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan sekä kevätsipulin ja härkäpapusuikaleiden kanssa
- Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita.