Hyppää sisältöön

Korealaistyyliset salaattiwrapit

Suussa sulavat korealaistyyliset salaattiwrapit Eeva Kolun käsialalla kätkevät sisäänsä mehevän härkäpapusuikaleen ja kasviksia herkullisessa kastikkeessa.

Resepti 12-15 wrapille.

Annoskoko

10 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

1 pktHärkis® härkäpapusuikaleita Lempeä sitruuna (250g)
sydänsalaattia tai romaine-salaattia
1 kplporkkana
kurkku
pari kourallista pavunituja tai salaattiversoja
1 kplvihersipulin varsi seesaminsiemeniä

Kastike:

3 rklgochujang-chilitahnaa
2 rklvaahterasiirappia
1 rklsoijakastiketta
1 rklvettä
1 rklseesamiöljyä

Valmistusohje

  1. Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.
  2. Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
  3. Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.
  4. Täytä salaatinlehdet härkäpapusuikaleilla, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.

Haku