Korealaistyyliset salaattiwrapit
Suussa sulavat korealaistyyliset salaattiwrapit Eeva Kolun käsialalla kätkevät sisäänsä mehevän härkäpapusuikaleen ja kasviksia herkullisessa kastikkeessa.
Resepti 12-15 wrapille.
Annoskoko
10 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis® härkäpapusuikaleita Lempeä sitruuna (250g) |
sydänsalaattia tai romaine-salaattia | |
1 kpl | porkkana |
⅓ | kurkku |
pari kourallista pavunituja tai salaattiversoja | |
1 kpl | vihersipulin varsi seesaminsiemeniä |
Kastike:
3 rkl | gochujang-chilitahnaa |
2 rkl | vaahterasiirappia |
1 rkl | soijakastiketta |
1 rkl | vettä |
1 rkl | seesamiöljyä |
Valmistusohje
- Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.
- Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
- Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.
- Täytä salaatinlehdet härkäpapusuikaleilla, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.