Härkis® Kaurajauhis nachopelti
Helppo ja herkullinen nachopelti syntyy kädenkäänteessä. Tämä kasvisversio nachopellistä saa ruokaisuutta Kaurajauhiksesta.
Annoskoko
4-5 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
400 g | maissilastuja |
150 g | kirsikkatomaatteja |
150 g | säilykemaissin jyviä |
1 | punasipuli |
½ dl | rypsiöljyä |
1 ras | Härkis Kaurajauhis Texmex (225 g) |
1 prk | salsakastiketta (340 g) |
1 dl | (chili)marinoituja valkosipulinkynsiä |
1 prk | cheddarjuustokastiketta (Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar 250 g) |
Päälle
juustoraastetta |
Lisäksi
tuoretta korianteria, limeä lohkoina |
Valmistusohje
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.
- Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Kaurajauhis ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.
- Ripottele pinnalle tomaatit, maissit, valkosipulinkynnet ja sipulit. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.
- Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limeä.
- Tarjoile esimerkiksi kermaviilin ja salaatin kanssa.