Härkis® Bao Bun, kurkkuchilisalaattia ja limemajoneesia
Nämä Lauri Kaivoluodon valmistamat bao bunit katoavat pöydästä hetkessä! Höyryävän pehmeissä bao buneissa herkullinen Härkis-täyte saa kaverikseen raikkaan tulista kurkku-chilisalaattia sekä täyteläisen kirpsakkaa limemajoneesia – täydellinen makukombo!
Annoskoko
4-6 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Härkis-täyte
1 pkt | Härkis Originalia |
1 | sipuli |
1 rkl | soijaa |
1 rkl | rypsiöljyä |
bao bun -sämpylöitä |
Kurkku-chilisalaatti
1/2 | kurkku |
1 | punainen chili |
2 rkl | valkoviinietikkaa |
1/2 pnt | korianteria |
2 tl | inkivääriä (maustepurkista) |
2 tl | suolaa |
Limemajoneesi
3 dl | vegaanista majoneesia |
1 | lime |
1 tl | suolaa |
Valmistusohje
- Härkis-täyte: Hienonna sipuli ja freesaa sitä öljyssä pannulla pari minuuttia. Lisää Härkis Original ja soija. Paista muutama minuutti.
- Kurkku-chilisalaatti: Raasta kurkku ja hienonna chili sekä korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki. Suola irrottaa kurkusta nestettä. Siivilöi kurkkusalaatista ylimääräinen neste pois ennen tarjoilua.
- Limemajoneesi: Raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista limen mehu majoneesin joukkoon. Lisää suola ja mausta. Tarjoile yllä olevat lämpimien bao bunsien kanssa.