Hyppää sisältöön

Härkis® Bao Bun, kurkkuchilisalaattia ja limemajoneesia

Nämä Lauri Kaivoluodon valmistamat bao bunit katoavat pöydästä hetkessä! Höyryävän pehmeissä bao buneissa herkullinen Härkis-täyte saa kaverikseen raikkaan tulista kurkku-chilisalaattia sekä täyteläisen kirpsakkaa limemajoneesia – täydellinen makukombo!

Bao bun
Annoskoko

4-6 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Härkis-täyte

1 pktHärkis Originalia
1sipuli
1 rklsoijaa
1 rklrypsiöljyä
bao bun -sämpylöitä

Kurkku-chilisalaatti

1/2kurkku
1punainen chili
2 rklvalkoviinietikkaa
1/2 pntkorianteria
2 tlinkivääriä (maustepurkista)
2 tlsuolaa

Limemajoneesi

3 dlvegaanista majoneesia
1lime
1 tlsuolaa

Valmistusohje

  1. Härkis-täyte: Hienonna sipuli ja freesaa sitä öljyssä pannulla pari minuuttia. Lisää Härkis Original ja soija. Paista muutama minuutti. 
  2. Kurkku-chilisalaatti: Raasta kurkku ja hienonna chili sekä korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki. Suola irrottaa kurkusta nestettä. Siivilöi kurkkusalaatista ylimääräinen neste pois ennen tarjoilua.
  3. Limemajoneesi: Raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista limen mehu majoneesin joukkoon. Lisää suola ja mausta. Tarjoile yllä olevat lämpimien bao bunsien kanssa.

Haku