Hyppää sisältöön


Mahtavaa, että olet siinä!

Härkis-tuotteilla kokkailu on mukavaa, maukasta ja mikä tärkeintä, hyvin yksinkertaista. Keräsimme alle parhaat kasvisruokailun vinkkimme. Jos jokin mietityttää, olethan rohkeasti yhteydessä – täällä ollaan.

Härkis

Tervetuloa kasvisruoan maailmaan

Arki on parasta, kun nautimme hyvästä ruoasta läheisten ympäröimänä. Niin tavallista, mutta ihanaa! Olemme koonneet tälle sivulle niksejä ja vinkkejä, joiden avulla pääset nauttimaan herkullisesta kasvisruoasta mutkattomasti ja helposti.

Maku ratkaisee

Härkis on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Kaiken tekemisemme keskiössä on maku – tuo veden kielelle tuova silmäterämme!

Tuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gourmeeta. Härkis on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Vinkkivitoset

Innostumme hyvästä ruoasta ja mahdollisuudesta tehdä positiivisia valintoja arjessa. Viisi vinkkiämme kasvisruokailuun.

  1. Aloita pienin askelin. Silläkin on lopulta suuri vaikutus.
  2. Älä vertaa tekemiäsi muutoksia siihen, mistä olet luopumassa. Ajattele, että tämä on jotain aivan muuta.
  3. Selvitä mikä toimii sinulle. Kokeile, erehdy, sovella rohkeasti.
  4. Unohda kaikki tai ei mitään -ajattelu. Tee muutos harkiten ja positiivisella asenteella.
  5. Tämä on runsauden ruokavalio. Sinulta ei jää mitään elämyksiä väliin.

Härkis-tuotteilla onnistut

Härkis-tuoteperheestä löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Maustamattomien tuotteiden kanssa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja maustaa ne oman makusi mukaan, kun taas maustetut tuotteet tarjoavat helpotusta ja inspiraatiota täydellisen makumaailman löytämiseen. Kurkkaa tästä, miten eri Härkis-tuotteet eroavat toisistaan!

Härkis suikale
Härkis mummi

Mummikin sen tietää

Kasviproteiinien käyttäminen on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muukin kokkailu, kun tietää muutamat niksit. Katso täältä mummin vinkit maistuvimpiin herkkuihin.

Inspiroidu kasvisruoasta

Arki ei aina ole värikästä loistoa, mutta lautasella herkullisuus ja hyvyys saavat näkyä. Tuotteistamme kokkaat maistuvaa ruokaa koko perheelle. Kasviproteiinit toimivat yhtä lailla arjen kiireessä kuin pitkän kaavan mukaan nautiskeltunakin.

Härkis pyörykkä

Haku