Härkis®-caesarsalaatti | Härkis

Härkis®-caesarsalaatti

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Härkis® härkäpapumurusta syntyy herkullisen ruokaisa caesarsalaatti, joka on maistuva vaihtoehto vaikka lounaaksi.

Raaka-aineet

Caesarkastike
 200 g majoneesia
 3 anjovisfilettä
 0,50 tl sitruunamehua
 0,50 tl dijon sinappia
 0,50 tl worcesterkastiketta
 muutama tippa Tabascoa
 1 valkosipulinkynsi
 0,50 dl parmesaaniraastetta
Lisäksi
 250 g kirsikkatomaatteja
 300 g romaine- tai cosmopolitansalaattia
 2 dl parmesaanilastuja
 4 dl krutonkeja

Ohjeet

1

Laita majoneesi, anjovikset ja mausteet syvään kulhoon, soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää parmesaaniraaste, sekoita hyvin.

2

Paista härkäpapusuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi. Siirrä sivuun ja jäähdytä.

3

Puolita pestyt tomaatit. Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi syvään kulhoon. Sekoita joukkoon tomaatit, parmesaanilastut, Härkis ja kastike. Ripottele päälle krutongit.

Härkis®-caesarsalaatti

Ainesosat

Caesarkastike
 200 g majoneesia
 3 anjovisfilettä
 0,50 tl sitruunamehua
 0,50 tl dijon sinappia
 0,50 tl worcesterkastiketta
 muutama tippa Tabascoa
 1 valkosipulinkynsi
 0,50 dl parmesaaniraastetta
Lisäksi
 250 g kirsikkatomaatteja
 300 g romaine- tai cosmopolitansalaattia
 2 dl parmesaanilastuja
 4 dl krutonkeja

Valmistusohjeet

1

Laita majoneesi, anjovikset ja mausteet syvään kulhoon, soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää parmesaaniraaste, sekoita hyvin.

2

Paista härkäpapusuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi. Siirrä sivuun ja jäähdytä.

3

Puolita pestyt tomaatit. Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi syvään kulhoon. Sekoita joukkoon tomaatit, parmesaanilastut, Härkis ja kastike. Ripottele päälle krutongit.

JaaTwiittaaTallenna