Hyppää sisältöön

Härkis® grillinyytit

Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.

Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
L
Laktoositon
M
Maidoton

Ainesosat

16 kplpieniä uusia perunoita
8 retiisiä
2porkkanaa
kourallinen tuoreita herneitä
1 pktHärkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun

lehtipersiljaa ja herneenpalkoja

Keskikesän majoneesi

reilu kourallinentilliä
2 dlmajoneesia
1sitruunan kuori ja mehu
2 rkldijon sinappia
1 rklhunajaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
  2. Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
  3. Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
  4. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
  5. Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
  6. Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
  8. Keskikesän majoneesi
  9. Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Haku