Hyppää sisältöön

Härkis® kasvispyörykkä-grillivartaat

Värikkäät kasvisvartaat kypsyvät grillissä. Pujota vartaisiin Härkis Kaura-punajuuri- ja pinaattipyöryköitä sekä lempi kasviksiasi. Sivele sitruunaöljyllä, grillaa ja nautti kermaviili-basilikadippikastikkeen kanssa.

Härkis pyörykkävartaat
Annoskoko

5 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

1 pktHärkis Kaura-pinaattipyörykkä (200 g)
1 pktHärkis Kaura-punajuuripyörykkä (200 g)
kesäkurpitsaa
paprikaa
kirsikkatomaatteja
esikeitettyjä maissintähkiä
munakoisoa
(sitruuna)öljyä ja suolaa
LISÄKSIpuisia grillivarrastikkuja

Kermaviili-basilikadippikastike

200 g(vegaanista) kermaviiliä
runsaastituoretta basilikaa
1 tlsitruunamehua
1 tl(karkeaa) Dijon sinappia
1 tlsokeria
ripaussuolaa

Valmistusohje

  1. Jos käytät puisia varrastikkuja, laita tikut kylmään veteen likoamaan.
  2. Paloittele kasvikset suunnilleen tasakokoisiksi paloiksi niin, että ne kypsyvät samassa ajassa.
  3. Pujota ainekset varrastikkuihin. Sivele öljyllä, grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripottele pintaan suolaa.
  4. Kermaviili-basilikadippikastike
  5. Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.

Haku