Härkis® kasvispyörykkä-grillivartaat
Värikkäät kasvisvartaat kypsyvät grillissä. Pujota vartaisiin Härkis Kaura-punajuuri- ja pinaattipyöryköitä sekä lempi kasviksiasi. Sivele sitruunaöljyllä, grillaa ja nautti kermaviili-basilikadippikastikkeen kanssa.
Annoskoko
5 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis Kaura-pinaattipyörykkä (200 g) |
1 pkt | Härkis Kaura-punajuuripyörykkä (200 g) |
kesäkurpitsaa | |
paprikaa | |
kirsikkatomaatteja | |
esikeitettyjä maissintähkiä | |
munakoisoa | |
(sitruuna)öljyä ja suolaa | |
LISÄKSI | puisia grillivarrastikkuja |
Kermaviili-basilikadippikastike
200 g | (vegaanista) kermaviiliä |
runsaasti | tuoretta basilikaa |
1 tl | sitruunamehua |
1 tl | (karkeaa) Dijon sinappia |
1 tl | sokeria |
ripaus | suolaa |
Valmistusohje
- Jos käytät puisia varrastikkuja, laita tikut kylmään veteen likoamaan.
- Paloittele kasvikset suunnilleen tasakokoisiksi paloiksi niin, että ne kypsyvät samassa ajassa.
- Pujota ainekset varrastikkuihin. Sivele öljyllä, grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripottele pintaan suolaa.
- Kermaviili-basilikadippikastike
- Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.