Härkis® Enchiladat
Reseptin on laatinut Sara Ollila.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
250 g | Härkis® Originalia |
1 tlk | kidneypapuja |
½ pss | texmex-maustetta |
maissitortilloja | |
250 g | mozzarellaa |
juustoraastetta | |
1 | rasia luumutomaatteja |
1 prk | salsaa |
ranskankermaa | |
tuoretta basilikaa |
Valmistusohje
- Sekoita Härkis® ja pavut keskenään ja mausta texmex-mausteseoksella. Lisää joukkoon hieman juustoraastetta parantamaan koostumusta.
- Levitä täytettä tortillojen keskelle ja kääri tortillat rulliksi. Aseta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Levitä salsa rullien päälle ja lisää myös loput juustoraasteesta, viipaloitu mozzarella sekä puolitetut tomaatit.
- Anna vuoan olla uunissa 225 asteessa 8-10 min kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta tuoreella basilikalla ja syö ranskankerman kanssa.