Hyppää sisältöön

Härkis® Enchiladat

Reseptin on laatinut Sara Ollila.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton

Ainesosat

250 gHärkis® Originalia (250 g)
1 tlkkidneypapuja
½ psstexmex-maustetta
maissitortilloja
juustoraastetta
1 prksalsaa
250 gmozzarellaa
1 rasia luumutomaatteja
tuoretta basilikaa
ranskankermaa

Valmistusohje

  1. Sekoita härkäpapumurska ja pavut keskenään ja mausta texmex-mausteseoksella. Lisää joukkoon hieman juustoraastetta parantamaan koostumusta.
  2. Levitä täytettä tortillojen keskelle ja kääri tortillat rulliksi. Aseta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Levitä salsa rullien päälle ja lisää myös loput juustoraasteesta, viipaloitu mozzarella sekä puolitetut tomaatit.
  3. Anna vuoan olla uunissa 225 asteessa 8-10 min kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta tuoreella basilikalla ja syö ranskankerman kanssa.

Haku