Härkis® fajitas
Mitä tarjota, kun seurueessa on mukana niin lihaa kuin kasvispainotteisesti syöviä? Härkis fajitas on tarkoitukseen täydellinen resepti, jolla onnistut ihastuttamaan kaikki ruokavaliosta riippumatta!
Reseptin on luonut My Bliss Ktchn.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
Marinadi Härkis-suikaleille
3 rkl | grillausmaustetta |
4 rkl | oliiviöljyä |
1 | limen mehu |
1 tl | juustokuminaa |
2 tl | misotahnaa (vaaleaa) |
Grilliin suikaleiden lisäksi
4 kpl | paprikaa (eri värisiä) |
1 | munakoiso |
2-3 | sipulia |
1 | avomaan kurkku |
(oliiviöljyä ja merisuolahiutaleita) |
Tarjoiluun
tortilloja | |
salsaa | |
korianteria | |
jäävuorisalaattia | |
vegaanista kaurapohjaista fraichea | |
avokadoa | |
jalapenoviipaleita | |
limen mehua |
Valmistusohje
- Laita Härkis ja marinadin ainekset kulhoon. Sekoita hyvin ja annan suikaleiden marinoitua 30 min-1 h jääkaapissa.
- Suikaloi kasvikset ja pirskota niiden päälle hieman oliiviöljyä sekä ripaus merisuolahiutaleita.
- Jaa kasvikset ja Härkis-suikaleet useammalle grillausalustalle.
- Grillaa Härkis-suikaleet rapeiksi ja paahda kasvikset. Lämmitä myös tortillat grillissä.
- Laita valmiit suikaleet, kasvikset ja tortillat isolle tarjoilualustalle. Laita lisäksi tarjolle salsaa, korianteria, jäävuorisalaattia, vegaanista fraichea, avokadoa, jalapenoja ja limejä. Kokoa oma fajitas aineksista ja nauti! Parasta kesäruokaa hyvässä seurassa nautittavaksi!