Härkis® grillinyytit
Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.
Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis härkäpapusuikaleita Lempeä sitruuna (250g) |
2 kpl | porkkanaa |
16 kpl | pieniä uusia perunoita |
8 kpl | retiisiä |
kourallinen tuoreita herneitä | |
oliiviöljyä | |
mustapippuria | |
suolaa |
Tarjoiluun
lehtipersiljaa | |
herneenpalkoja |
Keskikesän majoneesi
2 dl | majoneesia |
1 | sitruunan kuori ja mehu |
tilliä reilu kourallinen | |
2 rkl | dijon sinappia |
1 rkl | hunajaa |
suolaa | |
pippuria |
Valmistusohje
- Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
- Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
- Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
- Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
- Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
- Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
- Keskikesän majoneesi
- Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.