Hyppää sisältöön

Härkis® grillinyytit

Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.

Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1 pktHärkis härkäpapusuikaleita Lempeä sitruuna (250g)
2 kplporkkanaa
16 kplpieniä uusia perunoita
8 kplretiisiä
kourallinen tuoreita herneitä
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa

Tarjoiluun

lehtipersiljaa
herneenpalkoja

Keskikesän majoneesi

2 dlmajoneesia
1 sitruunan kuori ja mehu
tilliä reilu kourallinen
2 rkl dijon sinappia
1 rklhunajaa
suolaa
pippuria

Valmistusohje

  1. Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
  2. Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
  3. Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
  4. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
  5. Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
  6. Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
  8. Keskikesän majoneesi
  9. Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Haku