Härkis® kasvis-grillivartaat | Härkis

Härkis® kasvis-grillivartaat

Annoksia5 annosta
Annos-
määrä

Värikkäät kasvisvartaat kypsyvät grillissä. Pujota vartaisiin Härkis Kaura-punajuuri- ja pinaattipyöryköitä sekä lempi kasviksiasi. Sivele sitruunaöljyllä, grillaa ja nautti kermaviili-basilikadippikastikkeen kanssa.

Raaka-aineet

 kesäkurpitsaa
 paprikaa
  kirsikkatomaatteja
 esikeitettyjä maissintähkiä
 munakoisoa
 (sitruuna)öljyä ja suolaa
Lisäksi
  puisia grillivarrastikkuja
Kermaviili-basilikadippikastike
 200 g (vegaanista) kermaviiliä
 runsaasti tuoretta basilikaa
 1 tl sitruunamehua
 1 tl (karkeaa) Dijon sinappia
 1 tl sokeria
 ripaus suolaa

Ohjeet

1

Jos käytät puisia varrastikkuja, laita tikut kylmään veteen likoamaan.

2

Paloittele kasvikset suunnilleen tasakokoisiksi paloiksi niin, että ne kypsyvät samassa ajassa.

3

Pujota ainekset varrastikkuihin. Sivele öljyllä, grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripottele pintaan suolaa.

4

Kermaviili-basilikadippikastike
Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.

Härkis® kasvis-grillivartaat

Ainesosat

 kesäkurpitsaa
 paprikaa
  kirsikkatomaatteja
 esikeitettyjä maissintähkiä
 munakoisoa
 (sitruuna)öljyä ja suolaa
Lisäksi
  puisia grillivarrastikkuja
Kermaviili-basilikadippikastike
 200 g (vegaanista) kermaviiliä
 runsaasti tuoretta basilikaa
 1 tl sitruunamehua
 1 tl (karkeaa) Dijon sinappia
 1 tl sokeria
 ripaus suolaa

Valmistusohjeet

1

Jos käytät puisia varrastikkuja, laita tikut kylmään veteen likoamaan.

2

Paloittele kasvikset suunnilleen tasakokoisiksi paloiksi niin, että ne kypsyvät samassa ajassa.

3

Pujota ainekset varrastikkuihin. Sivele öljyllä, grillaa molemmin puolin kunnes kasvikset ovat kuumia. Ripottele pintaan suolaa.

4

Kermaviili-basilikadippikastike
Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.

JaaTwiittaaTallenna