Härkis Kaurajauhis-lasagnette on maistuva arkiruoka, josta riittää ruokaa useammaksi päiväksi.
Raaka-aineet
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.
Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.
Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.