Hyppää sisältöön

Härkis® Kaurajauhis-lasagnette

Härkis Kaurajauhis-lasagnette on maistuva arkiruoka, josta riittää ruokaa useammaksi päiväksi.

Härkis lasagnette
Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1suippopaprika
½ dlöljyä
100 gpakastesipulikuutioita
1 prkvalkosipuli-tomaattimurskaa (390g)
1 prk chili-tomaattimurskaa (390g)
3 dlvettä
1 ½ kasvisliemikuutiota
2 tlsokeria
2 dl(ruoka)kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tloreganoa
1 pktHärkis Kaurajauhista (225g)
400 gTorino Täysjyvä Lasagne Piccoloa

Päälle

150 gkirsikkatomaatteja
100 gjuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
  3. Lisää tomaattimurskat, vesi, kasvisliemikuutio ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.
  5. Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
  6. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Haku