Hyppää sisältöön

Härkis®-myskikurpitsapelti

Peltiruoat ovat arjen helppoja ja nopeita pelastajia. Herkullinen makupaletti syntyy kurpitsasta, Härkiksestä, ihanista mausteista ja mozzarellasta. 

Annoskoko

6 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton

Ainesosat

2 myskikurpitsaa
2 rklrypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 pktHärkis härkäpapumuru Maustamaton (250 g)
2 rklrypsiöljyä
1 tljuustokuminaa
1 tlsavupaprikajauhetta
1 tlcurryjauhetta
½ tlsuolaa
1 dlkurpitsansiemeniä
1 chilipalko
1 ½ dlchilimarinoituja valkosipulinkynsiä 

Päälle

1 dlraastettua parmesaania
1 palloMozzarella di Bufala Campanaa
250 gkirsikkatomaatteja
rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Puolita kurpitsat pituussuunnassa, poista siemenet (lusikalla), kuori ja pilko tasakokoisiksi paloiksi. Laita palat uunipellille. Kääntele joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisen kiertoilmauunin ylätasolla 10 minuuttia. 
  2. Sekoita härkäpapumurskan joukkoon loput raaka-aineet. Kääntele seos paahdettujen kurpitsojen joukkoon. 
  3. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja revitty Mozzarella. 
  4. Lisää tomaatit ja pirskottele päälle öljyä. 
  5. Paista vielä noin 15 minuuttia kiertoilmauunin ylätasolla. 

Haku