Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla ja tuoreella paprikalla.
Raaka-aineet
Ohjeet
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele ja valuta.
Kuutioi paprika.
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista Kaurajauhis, sipuli ja mausteet. Lisää joukkoon paprikapalat.
Kaada makaronit ja Kaurajauhisseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 ½ l). Paloittele joukkoon sulatejuusto. Sekoita.
Sekoita suola maidon joukkoon ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
Kypsennä 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Sammuta uuni ja anna laatikon tekeytyä 10 minuuttia.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele ja valuta.
Kuutioi paprika.
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista Kaurajauhis, sipuli ja mausteet. Lisää joukkoon paprikapalat.
Kaada makaronit ja Kaurajauhisseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 ½ l). Paloittele joukkoon sulatejuusto. Sekoita.
Sekoita suola maidon joukkoon ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
Kypsennä 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Sammuta uuni ja anna laatikon tekeytyä 10 minuuttia.