Maukkaat Härkis®-hampurilaiset | Härkis

Maukkaat Härkis®-hampurilaiset

Annoksia8 annosta
Annos-
määrä

Kotona itse valmistetut kasvishampurilaiset ovat yhtä hyviä tai oikeastaan jopa herkullisempia kuin ravintolasta tilatut. Tarjoile maukkaat Härkis-burgerit ranskalaisten ja dippien kanssa. Nää on ihan järkky hyvii! 💚

Raaka-aineet

 1 porkkana (100g)
 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 1,50 tl savupaprikajauhetta
 1 tl grillaus- ja yleismaustetta
 suolaa ja mustapippuria
 2 munaa
Lisäksi
 8 cheddarjuustoviipaletta
 4 tomaattia
 1 sipuli
 8 hampurilaissämpylää
 sinappia, ketsuppia ja paprikamajoneesia
 makukurkkuviipaleita ja salaatinlehtiä

Ohjeet

1

Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota porkkana, sipulit ja mausteet pannulla öljyssä.

2

Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.

3

Sekoita kaikki pihviainekset hyvin sekaisin. Muotoile massasta 8 pihviä (à noin 60 g). Paista pihvit pannulla reilussa öljyssä keskilämmöllä noin viisi minuuttia molemmin puolin. Laita pihvien päälle juustoviipaleet ja pidä pihvit lämpiminä.

4

Viipaloi tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Paahda sämpylät.

5

Kokoa hampurilaiset. Levitä hampurilaissämpylöiden pohjille hiukan sinappia ja ketsuppia, ripottele päälle sipulia. Laita salaatti ja hampurilaispihvi sämpylälle ja kokoa loput täytteet hampurilaispihvin päälle. Kansipalat vielä päälle ja hampurilaiset ovat valmiit tarjoiltaviksi.

Maukkaat Härkis®-hampurilaiset

Ainesosat

 1 porkkana (100g)
 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 1,50 tl savupaprikajauhetta
 1 tl grillaus- ja yleismaustetta
 suolaa ja mustapippuria
 2 munaa
Lisäksi
 8 cheddarjuustoviipaletta
 4 tomaattia
 1 sipuli
 8 hampurilaissämpylää
 sinappia, ketsuppia ja paprikamajoneesia
 makukurkkuviipaleita ja salaatinlehtiä

Valmistusohjeet

1

Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota porkkana, sipulit ja mausteet pannulla öljyssä.

2

Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.

3

Sekoita kaikki pihviainekset hyvin sekaisin. Muotoile massasta 8 pihviä (à noin 60 g). Paista pihvit pannulla reilussa öljyssä keskilämmöllä noin viisi minuuttia molemmin puolin. Laita pihvien päälle juustoviipaleet ja pidä pihvit lämpiminä.

4

Viipaloi tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Paahda sämpylät.

5

Kokoa hampurilaiset. Levitä hampurilaissämpylöiden pohjille hiukan sinappia ja ketsuppia, ripottele päälle sipulia. Laita salaatti ja hampurilaispihvi sämpylälle ja kokoa loput täytteet hampurilaispihvin päälle. Kansipalat vielä päälle ja hampurilaiset ovat valmiit tarjoiltaviksi.

JaaTwiittaaTallenna