Hyppää sisältöön

Bolognese Härkis® härkäpapumurusta

Bolognese on arjen pelastaja numero yksi! Tämän helpommaksi ei arkiruokailu tule. Härkäpapumuru paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan ihanan tomaattisessa kastikkeessa pastan kanssa. 

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Kastike

2porkkanaa, raastettuna
1 rkloliiviöljyä
1sipuli, hienonnettuna
1 pktHärkis Härkäpapumuru Umami (250 g)
400 gtomaattimurskaa tai valmista tomaattipastakastiketta
1 rkloreganoa (kuivattua)
1 tlsuola
1 tlmustapippuria, rouhittuna

Lisäksi

400 gspagettia
halutessasi voit laittaa päälle lisäksi tuoretta basilikaa ja parmesaania raastettuna tai lastuina

Valmistusohje

  1. Raasta porkkanat. Kuullota kattilassa pienessä tilkassa öljyä ensin sipulia ja porkkanaa – lisää joukkoon myös härkäpapumuru ja paista rapeaksi.
  2. Lisää tomaattimurska ja mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Anna hautua n. 20 min keskilämmöllä.
  3. Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Halutessasi voit ripotella pinnalle parmesaania sekä tuoretta basilikaa.

Haku