Hyppää sisältöön

Dutch baby -pannukakut ja härkäpapumuru

Dutch baby on valurautapannussa valmistuva, kuohkea pannari. Se viimeistellään ruokaisaksi Härkis® härkäpapumurulla ja kasviksilla. Lopputulos sopii niin brunssipöytään kuin illanistujaisten kohokohdaksi.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

30 minuuttia

Ruokavaliot

Ainesosat

2 rklvoita tai margariinia
3 isoa huoneenlämpöistä kananmunaa
2 dlhuoneenlämpöistä täysmaitoa
1,75 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 rklmaissitärkkelystä
½ tlsormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 rklvoiteluun voita tai margariinia

Päälle

1 pktHärkis härkäpapumuru Umamia (250 g)
½Lisäksi: yrttejä, avokadoa, salaattia, tomaattia tai muita kasviksia

Valmistusohje

  1. Laita yksi iso paistinpannu (halkaisija n. 25 cm) tai 4 pienempää esim. blinipannua uuniin. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata voi tai margariini. Vatkaa munat vaahdoksi sähkövatkaimella. Kaada maito joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Lisää voi tai margariini. Sekoita joukkoon jauhot, maissitärkkelys ja mausteet.
  3. Voitele kuuma paistinpannu. Kaada taikina pannulle. Paista isoa pannua uunissa n. 20 minuuttia ja pieniä noin 10 minuuttia.
  4. Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla, pakkauksen makuöljy riittää. Lusikoi härkäpapumurua pannareille. Viimeistele yrteillä, salaatilla, avokadolla ja muilla kasviksilla.

Haku