Härkis® Bánh mì -patongit
Nämä Vietnamilaistyyliset Bánh mì -patongit vievät kielen mennessään. Patongit kätkevät sisäänsä rapeaksi paistettuja härkäpapusuikaleita, pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevät patongit kruunataan hienonnetulla chilillä, kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja korianterilla.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Pikkelöidyt vihannekset
200 g | vihannesmixiä (kaalia, porkkanaa, purjoa) |
3 dl | vettä |
2 dl | sokeria |
1 dl | (valkoviini)etikkaa |
2 tl | suolaa |
Lisäksi
1 pkt | Härkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
4 | esipaistettua (à 150 g) patonkia |
100 g | tuoretta kurkkua |
vegaanista chilimajoneesia | |
tuoretta chiliä renkaina | |
kevätsipulia renkaina | |
rouhittuja suolapähkinöitä | |
tuoretta korianteria |
Valmistusohje
- Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
- Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.
- Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.
- Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili- ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla.