Hyppää sisältöön

Härkis® carbonara

Klassikkoannos pasta carbonara saa Härkis härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot

Ainesosat

350 gspagettia
1 pktHärkis Härkäpapumuru Umami (250 g)
1 dlkuohu- tai ruokakermaa
2 dlparmesaaniraastetta
suolaa ja mustapippuria
4keltuaista

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
  3. Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.
  5. Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.

Haku