Härkis® carbonara
Klassikkoannos pasta carbonara saa Härkis härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
350 g | spagettia |
1 pkt | Härkis Härkäpapumuru Umami (250 g) |
1 dl | kuohu- tai ruokakermaa |
2 dl | parmesaaniraastetta |
suolaa ja mustapippuria | |
4 | keltuaista |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
- Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.
- Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.