Härkis® couscous-pelti
Ihanan mausteinen ja täyteläisen herkullinen couscous-pelti. Tämä resepti sopii niin arkeen kuin juhlaan! Reseptin on luonut Salla Jokinen (@sallajokin).
Annoskoko
5 annosta
Valmistusaika
35-45 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
3 dl | couscousta |
250 g | Härkis® härkäpapumuru Umami (250g) |
1 ras | kirsikkatomaatteja (250g) |
1 | punasipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | chilipalko |
Kastike
½ dl | oliiviöljyä |
1 tl | oreganoa |
½ tl | mustapippuria |
puolikkaan sitruunan mehu | |
suolaa oman maun mukaan |
Lisäksi
maustamatonta kauragurttia | |
lehtipersiljaa koristeluun |
Valmistusohje
- Turvota couscous vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää uunipellille. Levitä päälle härkäpapumurua, pieneksi pilkottuja kirsikkatomaatteja ja hienonnettua punasipulia. Lisää vielä hienonnettu valkosipuli ja chili.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään ja kaada couscouspellin päälle. Laita pelti uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi.
- Viimeistele Härkis® couscous-pelti tuoreella lehtipersiljalla ja kauragurtilla.