Hyppää sisältöön

Härkis® couscous-pelti

Ihanan mausteinen ja täyteläisen herkullinen couscous-pelti. Tämä resepti sopii niin arkeen kuin juhlaan! Reseptin on luonut Salla Jokinen (@sallajokin).

Annoskoko

5 annosta

Valmistusaika

35-45 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

3 dlcouscousta
250 gHärkis® härkäpapumuru Umami (250g)
1 raskirsikkatomaatteja (250g)
1punasipuli
2valkosipulinkynttä
1chilipalko

Kastike

½ dloliiviöljyä
1 tloreganoa
½ tlmustapippuria
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa oman maun mukaan

Lisäksi

maustamatonta kauragurttia
lehtipersiljaa koristeluun

Valmistusohje

  1. Turvota couscous vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää uunipellille. Levitä päälle härkäpapumurua, pieneksi pilkottuja kirsikkatomaatteja ja hienonnettua punasipulia. Lisää vielä hienonnettu valkosipuli ja chili.
  2. Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään ja kaada couscouspellin päälle. Laita pelti uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi.
  3. Viimeistele Härkis® couscous-pelti tuoreella lehtipersiljalla ja kauragurtilla.

Haku