Härkis®-makaronilaatikko
Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko. Tämä klassikko herkku tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon arjen kiireisiin, sillä sen valmistaminen on vaivatonta ja helppoa.
Annoskoko
5 annosta
Valmistusaika
Yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
5 dl | Torino Tumma makaronia |
2 l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 pkt | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
2 ½ dl | juustoraastetta esim. mustaleima emmental tai muu voimakas juusto |
100 g | pakastesipulikuutioita |
1 tl | jauhelihamaustetta |
Munamaito
2 | kananmunaa |
5 dl | maitoa |
½ tl | suolaa |
Valmistusohje
- Keitä makaroneja kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 8 minuuttia.
- Valuta makaronit ja sekoita joukkoon härkäpapumurska, juustoraaste, sipulit ja jauhelihamauste. Sekoita huolella ja kaada uunivuokaan.
- Vatkaa kulhossa munat rikki ja lisää maito ja suola. Kaada munamaito vuokaan tasaisesti härkäpapumurska-makaroniseoksen joukkoon.
- Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuutin ajan.