Härkis®-myskikurpitsapelti
Peltiruoat ovat arjen helppoja ja nopeita pelastajia. Herkullinen makupaletti syntyy kurpitsasta, Härkis härkäpapumurusta, ihanista mausteista ja mozzarellasta.
Annoskoko
6 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
2 | myskikurpitsaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 tl | suolaa |
1 pkt | Härkis härkäpapumuru Maustamaton (250 g) |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 tl | juustokuminaa |
1 tl | savupaprikajauhetta |
1 tl | curryjauhetta |
½ tl | suolaa |
1 dl | kurpitsansiemeniä |
1 | chilipalko |
1 ½ dl | chilimarinoituja valkosipulinkynsiä |
Päälle
1 dl | raastettua parmesaania |
1 pallo | Mozzarella di Bufala Campanaa (220 g/125 g) |
250 g | kirsikkatomaatteja |
rypsiöljyä |
Valmistusohje
- Puolita kurpitsat pituussuunnassa, poista siemenet (lusikalla), kuori ja pilko tasakokoisiksi paloiksi. Laita palat uunipellille. Kääntele joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisen kiertoilmauunin ylätasolla 10 minuuttia.
- Sekoita härkäpapumurun joukkoon loput raaka-aineet. Kääntele seos paahdettujen kurpitsojen joukkoon.
- Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja revitty Mozzarella.
- Lisää tomaatit ja pirskottele päälle öljyä.
- Paista vielä noin 15 minuuttia kiertoilmauunin ylätasolla.