Härkis® nachopelti
Härkis nachopelti vie kielen mennessään. Kokonaisuutta on helppo varioida omien mieltymysten mukaan tai mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Mikäli haluat lisää raikkautta, voit kokeilla koko komeuden päälle muutamaa nokaretta ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia.
Annoskoko
4 annosta
valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
2 | valkosipulinkynttä |
½ | punasipuli |
1 rkl | rypsiöljyä |
1 pkt | Härkis härkäpapumuru Maustamaton (250 g) |
2 rkl | tomaattipyrettä |
2 rkl | vettä |
½ tl | paprikamaustetta |
½ tl | juustokuminaa |
suolaa ja pippuria | |
1 pss | nachoja |
cheddar-juustoraastetta | |
kirsikkatomaatteja | |
tuoretta chiliä | |
salsaa | |
avokadoa | |
limeä | |
tuoretta korianteria |
Valmistusohje
- Pieni sipulit ja kuullota rypsiöljyssä pannulla. Lisää härkäpapumuru ja ruskista hetki. Lisää tomaattipyree, vesi ja mausteet. Sekoita ja paista muutama minuutti.
- Lado leivinpaperilla vuoratulle pellille nachoja, härkäpapumurua, juustoraastetta, kirsikkatomaatteja ja chiliviipaleita. Paista 200-asteessa 10 minuuttia.
- Lado Härkis-nachopellin päälle vielä salsaa, limellä maustettuja avokadosiivuja ja tuoretta korianteria. Nauti heti!