Härkis® pyttis
Pyttis, mikä ihana ruoka, kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
7 | kypsää perunaa |
3 | keväsipulin vartta |
½ tl | kurkumaa |
½ tl | paprikajauhetta |
½ dl | aurinkokuivattua tomaattia |
½ dl | omenaviinietikkaa |
suolaa ja mustapippuria myllystä | |
1 pkt | Härkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
½ dl | sitruunamehua |
Tarjoiluun
2–4 | paistettua kananmunaa |
½ | sitruuna lohkoina |
valkosipulilla maustettua (vegaanista) majoneesia | |
tuoretta lehtipersiljaa |
Valmistusohje
- Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja härkäpapusuikaleet.
- Paista öljyssä, kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja perunat ovat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.
- Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien, sitruunalohkojen, valkosipulilla maustetun majoneesin ja lehtipersiljan kanssa.