Hyppää sisältöön

Härkis® pyttis

Pyttis, mikä ihana ruoka, kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

7kypsää perunaa
3keväsipulin vartta
½ tlkurkumaa
½ tlpaprikajauhetta
½ dlaurinkokuivattua tomaattia
½ dlomenaviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 pktHärkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
½ dlsitruunamehua

Tarjoiluun

2–4paistettua kananmunaa
½sitruuna lohkoina
valkosipulilla maustettua (vegaanista) majoneesia
tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

  1. Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja härkäpapusuikaleet.
  2. Paista öljyssä, kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja perunat ovat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.
  3. Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien, sitruunalohkojen, valkosipulilla maustetun majoneesin ja lehtipersiljan kanssa.

Haku