Härkis® sitruunapasta
Raikas sitruunapasta valmistuu nopeasti ja katoaa nälkäisiin suihin yhtä pikaisesti, niin hyvää se on. Arkena tai viikonloppuna, ihan sama, tämän reseptin helpot raaka-aineet voi pitää aina kaapissa valmiina.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
350 g | (gluteenitonta) spagettia tai muuta nauhapastaa |
1 pkt | Härkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
35 g | kapriksia |
1 rkl | öljyä |
50 g | voita |
2 dl | valkoviiniä |
1 | sitruunan raastettu kuori |
1 | sitruunan mehu |
2 dl | kuohukermaa |
suolaa ja mustapippuria myllystä |
Viimeistelyyn
rucolaa, basilikaa ja parmesaaniraastetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Paista härkäpapusuikaleita ja kapriksia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Laita suikaleet syrjään hetkeksi.
- Lisää pannulle voi, valkoviini, sitruunan raastettu kuori ja sitruunamehu. Kiehauta ja lisää kuohukerma sekä muutama kierros suolaa ja mustapippuria myllystä. Keitä kastiketta vähän kokoon. Lisää lopuksi paistetut härkäpapusuikaleet ja kaprikset.
- Sekoita kypsä valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele rucolalla, basilikalla ja parmesaaniraasteella.