Hyppää sisältöön

Härkis® sitruunapasta

Raikas sitruunapasta valmistuu nopeasti ja katoaa nälkäisiin suihin yhtä pikaisesti, niin hyvää se on. Arkena tai viikonloppuna, ihan sama, tämän reseptin helpot raaka-aineet voi pitää aina kaapissa valmiina.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton

Ainesosat

350 g(gluteenitonta) spagettia tai muuta nauhapastaa
1 pktHärkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
35 gkapriksia
1 rklöljyä
50 gvoita
2 dlvalkoviiniä
1sitruunan raastettu kuori
1sitruunan mehu
2 dlkuohukermaa
suolaa ja mustapippuria myllystä

Viimeistelyyn

rucolaa, basilikaa ja parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Paista härkäpapusuikaleita ja kapriksia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Laita suikaleet syrjään hetkeksi.
  3. Lisää pannulle voi, valkoviini, sitruunan raastettu kuori ja sitruunamehu. Kiehauta ja lisää kuohukerma sekä muutama kierros suolaa ja mustapippuria myllystä. Keitä kastiketta vähän kokoon. Lisää lopuksi paistetut härkäpapusuikaleet ja kaprikset.
  4. Sekoita kypsä valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele rucolalla, basilikalla ja parmesaaniraasteella.

Haku