Hyppää sisältöön

Herkulliset Härkis® uuniperunat

Helpot ja herkulliset uuniperunat valmistuvat pienellä vaivalla ja täytteitä voit vaihdella oman maun mukaan. Parhaat uuniperunat saat jauhoisista perunalajikkeista.

Annoskoko

8 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton

Täyte

1 rklöljyä
½ tlcurryjauhetta
1 pktHärkis Härkäpapumuru Umami (250 g)
1suippopaprika
½kurkku
½punasipuli
300 gturkkilaista jogurttia (10%)
200 gmajoneesia
200 gmurustettua fetajuustoa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

8uuniperunaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna paistinpannulla öljy ja freesaa curryjauhe. Lisää härkäpapumuru, paista hetken aikaa ja jäähdytä.
  2. Puolita ja kuutioi paprika. Puolita kurkku, koverra sisus pois ja kuutioi. Kuutioi myös sipuli.
  3. Sekoita kaikki raaka-aineet yhteen ja mausta mustapippurilla. Anna tekeytyä jääkaapissa.
  4. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Pese perunat ja pistele niihin muutama reikä haarukalla. Kypsennä uunin keskitasolla noin 45 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Leikkaa perunoihin ristiviillot, purista perunat auki ja täytä härkäpapumurutäytteellä.

Haku