Lämpimät voileivät
Lämppärit tekevät paluun! Näissä lämpimissä voileivissä Härkis® härkäpapumuru tomaattisessa kastikkeessa saa klassikkoparikseen ananaksen. Kuorrutus kruunaa tietysti koko komeuden.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
8 kpl | paahto- tai ruisleipäviipaleita |
1 pkt | Härkis® härkäpapumuru Maustamatonta (250 g) |
2 tl | öljyä |
1 rkl | tacomaustetta |
1 rkl | makeaa chilikastiketta |
2 rkl | tomaattipyreetä |
1 dl | vettä |
1 tlk | ananaspaloja |
Kuorrute
2 dl | juustoraastetta |
2 | kananmunaa |
1 dl | majoneesia |
(rucolaa) |
Valmistusohje
- Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.
- Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.
- Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.
- Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.