Hyppää sisältöön

Lämpimät voileivät

Lämppärit tekevät paluun! Näissä lämpimissä voileivissä härkäpapumuru tomaattisessa kastikkeessa saa klassikkoparikseen ananaksen. Kuorrutus kruunaa tietysti koko komeuden.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

8 kplpaahto- tai ruisleipäviipaleita
1 pktHärkis® härkäpapumuru Maustamatonta (250g)
2 tlöljyä
1 rkltacomaustetta
1 rklmakeaa chilikastiketta
2 rkltomaattipyrettä
1 dlvettä
1 tlananaspaloja

Kuorrute

2 dljuustoraastetta
2kananmunaa
1 dlmajoneesia
(rucolaa)

Valmistusohje

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.
  2. Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.
  3. Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.
  4. Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.

Haku