Hyppää sisältöön

Maukkaat Härkis®-hampurilaiset

Kotona itse valmistetut kasvishampurilaiset ovat yhtä hyviä tai oikeastaan jopa herkullisempia kuin ravintolasta tilatut. Tarjoile maukkaat Härkis-burgerit ranskalaisten ja dippienkanssa. Nää on ihan järkky hyvii!💚

Annoskoko

8 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot

Pihvit

100 gporkkanaa
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 ½ tlsavupaprikajauhetta
1 tlgrillaus- ja yleismaustetta
suolaa ja mustapippuria
1 pktHärkis Härkäpapumurska Original (250 g)
2munaa

Lisäksi

8cheddarjuustoviipaletta
4tomaattia
1sipuli
8hampurilaissämpylää
sinappia, ketsuppia ja paprikamajoneesia
makukurkkuviipaleita ja salaatinlehtiä

Valmistusohje

  1. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota porkkana, sipulit ja mausteet pannulla öljyssä.
  2. Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.
  3. Sekoita kaikki pihviainekset hyvin sekaisin. Muotoile massasta 8 pihviä (à noin 60 g). Paista pihvit pannulla reilussa öljyssä keskilämmöllä noin viisi minuuttia molemmin puolin. Laita pihvien päälle juustoviipaleet ja pidä pihvit lämpiminä.
  4. Viipaloi tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Paahda sämpylät.
  5. Kokoa hampurilaiset. Levitä hampurilaissämpylöiden pohjille hiukan sinappia ja ketsuppia, ripottele päälle sipulia. Laita salaatti ja hampurilaispihvi sämpylälle ja kokoa loput täytteet hampurilaispihvin päälle. Kansipalat vielä päälle ja hampurilaiset ovat valmiit tarjoiltaviksi.

Haku