Maukkaat Härkis®-hampurilaiset
Kotona itse valmistetut kasvishampurilaiset ovat yhtä hyviä tai oikeastaan jopa herkullisempia kuin ravintolasta tilatut. Tarjoile maukkaat Härkis-burgerit ranskalaisten ja dippienkanssa. Nää on ihan järkky hyvii!💚
Annoskoko
8 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Pihvit
100 g | porkkanaa |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 ½ tl | savupaprikajauhetta |
1 tl | grillaus- ja yleismaustetta |
suolaa ja mustapippuria | |
1 pkt | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
2 | munaa |
Lisäksi
8 | cheddarjuustoviipaletta |
4 | tomaattia |
1 | sipuli |
8 | hampurilaissämpylää |
sinappia, ketsuppia ja paprikamajoneesia | |
makukurkkuviipaleita ja salaatinlehtiä |
Valmistusohje
- Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota porkkana, sipulit ja mausteet pannulla öljyssä.
- Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.
- Sekoita kaikki pihviainekset hyvin sekaisin. Muotoile massasta 8 pihviä (à noin 60 g). Paista pihvit pannulla reilussa öljyssä keskilämmöllä noin viisi minuuttia molemmin puolin. Laita pihvien päälle juustoviipaleet ja pidä pihvit lämpiminä.
- Viipaloi tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Paahda sämpylät.
- Kokoa hampurilaiset. Levitä hampurilaissämpylöiden pohjille hiukan sinappia ja ketsuppia, ripottele päälle sipulia. Laita salaatti ja hampurilaispihvi sämpylälle ja kokoa loput täytteet hampurilaispihvin päälle. Kansipalat vielä päälle ja hampurilaiset ovat valmiit tarjoiltaviksi.