Munakasrulla Härkis®-sienitäytteellä
Munakasrulla soveltuu niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoile tämä ruokaisa herkku raikkaan salaatin kanssa.
Annoskoko
14 annosta
Valmistusaika
Yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Täyte
630 g / 320 g | säilykesekasieniä |
2 | sipulia |
1 pkt | Härkis® Härkäpapumuru Maustamaton (250 g) |
½ dl | öljyä |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
½ dl | maitoa |
1 rkl | makeaa sinappia |
¾ tl | suolaa |
valko- ja mustapippuria |
Munakasrulla
6 dl | maitoa |
1 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
6 | munaa |
1 tl | suolaa |
Kuorruttamiseen
juustoraastetta |
Valmistusohje
- Valuta sienet hyvin.
- Kuori ja pilko sipuli pieniksi paloiksi.
- Paista sienet, sipulisilppu ja härkäpapumuru öljyssä. Lisää joukkoon tuorejuusto, maito ja mausteet.
- Kuumenna maito mikrossa. Kaada lämmin maito kattilaan. Lisää joukkoon vehnäjauhot. Suurusta kastike.
- Vaahdota munat ja suola. Yhdistä kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin.
- Kaada munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia
- Kumoa kypsä munakasrulla leivinpaperin päälle. Levitä päälle täyte tasaiseksi kerrokseksi.
- Kääri munakas tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen.
- Lämmitettäessä munakasrullaa voit ripotella päälle juustoraastetta.