Hyppää sisältöön

Paahdettu Härkis®-bataatti-pastasalaatti

Lämmin ja ruokaisa Härkis-bataatti-pastasalaatti saa makua mm. bataatista, lehtikaalista, fetajuustosta, granaattiomenansiemenistä ja pähkinöistä. Tätä makupalettia ei voi vastustaa!

Annoskoko

5 annosta

Valmistusaika

Yli 30 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

500 gbataattia
2 rklöljyä
1 rklsitruunamehua
1 tlsipulijauhetta
½ tlsuolaa
½ tlchilihiutaleita
1 pktHärkis härkäpapumuru Umami (250 g)
100 gkäyttövalmista lehtikaalia
2 rklöljyä
1 tlvalkosipulijauhetta

Pasta

1 ½ lvettä
1 ½ tlsuolaa
4 dlTorino Kahden Värin Täysjyväpennepastaa

Lisäksi

200 gfetajuustoa
granaattiomenan siemeniä ja pähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa bataatti pieniksi kuutioiksi. Levitä palat uunipellille (ilman leivinpaperia) ja kääntele joukkoon öljy, sitruunamehu ja mausteet.
  2. Paahda bataatit 225 asteisen kiertoilmauunin keskitasolla 10 minuuttia. Ota bataatit pois uunista ja vähennä uunin lämpötila 150 asteeseen. Sekoita loput ainekset bataattien joukkoon ja jatka paistamista 15 minuuttia.
  3. Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kevyesti kuumalla vedellä.
  4. Yhdistä kaikki salaatinraaka-aineet. Koristele koko komeus granaattiomenan siemenillä ja pähkinöillä. Tarjoile salaatti lämpimänä.

Haku