Hyppää sisältöön

Ruokaisat kikherneletut

Kikherneletut paistetuilla Härkis® suikaleilla, salaattisekoituksella ja fetajuustolla. Kokeile ja ihastu! 

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

2 dlkikhernejauhoja
1 tlleivinjauhetta
½ tlkurkumaa
½ tlvalkosipulijauhetta
½ tlsuolaa
2 ½ dlvettä
2pilkottua kevätsipulin vartta

Lisäksi

1 pktHärkis härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
salaatinsekoitusta
fetajuustoa TAI vegaanista fetaa (suositus: Mö kreikkalainen) 

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.  
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla. 
  3. Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi. 
  4. Tarjoile lämpimien lettujen kanssa härkäpapusuikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa. 

Haku