Ruokaisat kikherneletut
Kikherneletut paistetuilla Härkis® suikaleilla, salaattisekoituksella ja fetajuustolla. Kokeile ja ihastu!
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
2 dl | kikhernejauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
½ tl | kurkumaa |
½ tl | valkosipulijauhetta |
½ tl | suolaa |
2 ½ dl | vettä |
2 | pilkottua kevätsipulin vartta |
Lisäksi
1 pkt | Härkis härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
salaatinsekoitusta | |
fetajuustoa TAI vegaanista fetaa (suositus: Mö kreikkalainen) |
Valmistusohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla.
- Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi.
- Tarjoile lämpimien lettujen kanssa härkäpapusuikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa.