Hyppää sisältöön

Välimeren dippipelti

Dippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

1 kgperunoita
2eri väristä paprikaa
150 gbroccolinia
1 nipputuoretta parsaa
1 pktHärkis® härkäpapusuikale valkosipuli & yrtit (250 g)

Ainesosat B

½ dloliiviöljyä
1sitruunan raastettu kuori
1 rkljuoksevaa hunajaa
½ tloreganoa
suolaa ja mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa

Valmistusohje

  1. Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä härkäpapusuikaleet.
  2. Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.
  3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.

Haku