Härkis®-caesarsalaatti
Härkis® härkäpapumurusta syntyy herkullisen ruokaisa caesarsalaatti, joka on maistuva vaihtoehto vaikka lounaaksi.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
5 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
Caesarkastike
200 g | majoneesia |
3 | anjovisfilettä |
½ tl | sitruunamehua |
½ tl | dijon sinappia |
½ tl | worcesterkastiketta |
muutama tippa Tabascoa | |
1 | valkosipulinkynsi |
½ dl | parmesaaniraastetta |
Lisäksi
1 pkt | Härkis härkäpapumuru Umamia (250 g) |
250 g | kirsikkatomaatteja |
300 g | romaine -tai cosmopolitansalaattia |
2 dl | parmesaanilastuja |
4 dl | krutonkeja |
Valmistusohjeet
- Laita majoneesi, anjovikset ja mausteet syvään kulhoon, soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää parmesaaniraaste, sekoita hyvin.
- Paista härkäpapusuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi. Siirrä sivuun ja jäähdytä.
- Puolita pestyt tomaatit. Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi syvään kulhoon. Sekoita joukkoon tomaatit, parmesaanilastut, Härkis ja kastike. Ripottele päälle krutongit.