Hyppää sisältöön

Mausteinen Härkis®-kaalipaistos

Tähän vegaaniseen paistokseen tuovat mausteisuutta inkivääri ja keltainen curry. 

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

5 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

1 pktHärkis Härkäpapumuru Umami (250 g) 
1 rklöljyä
1 tljeeraa eli juustokuminaa

Kaalipata

1 kgkeräkaalia
2isoa porkkanaa
1sipuli
2valkosipulinkynttä
¾ dlöljyä
3 rklkeltaista currytahnaa
2 tlinkivääritahnaa
1kasvisliemikuutio
1 rklsitruunamehua
4 dlvettä
2 ½ dlkaurakermaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna pannu. Lisää härkäpapumuru, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi. 
  2. Leikkaa kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. 
  3. Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kaurakerma. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia. 
  4. Lisää joukkoon härkäpapumuru. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa. 

Haku